AB

Bibliografia publikacji pracowników
Państwowej Szkoły Wyższej w Białej Podlaskiej

Baza tworzona przez Bibliotekę Akademii Bialskiej im. Jana Pawła II.



Zapytanie: CEREAL BREEDING
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie
1/1
Nr opisu: 0000038211
Autorzy: Kamil K. Hozyasz.
Tytuł pracy: From rediscovered "niche" to "mainstream" - Glyceria fluitans as a candidate grain for manufactirung premium food products
Tytuł czasopisma:
Szczegóły: 2020, Vol. 2, issue 2, p. 104--106
p-ISSN: 2572-2611

Charakterystyka formalna: varia: list, wywiad, komentarz, biogram, wspomnienie
Charakterystyka merytoryczna: inne o charakterze niecytowalnym
Język publikacji: ENG
Słowa kluczowe ang.: cereal breeding ; foraging ; Glyceria fluitans ; Polish cuisine ; traditional foods ; wild graminoids
Uwaga: Kopia dostępna w Sekcji Bibliometrii.
https://nph.onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1002/ppp3.10070
DOI: 10.1002/ppp3.10070

  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka AB