AB

Bibliografia publikacji pracowników
Państwowej Szkoły Wyższej w Białej Podlaskiej

Baza tworzona przez Bibliotekę Akademii Bialskiej im. Jana Pawła II.



Zapytanie: FOOD MARKET
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie
1/1
Nr opisu: 0000025890
Autorzy: Mieczysław Adamowicz, Marzena Honorata Lemanowicz.
Tytuł pracy: Implementation of food supply chain concept in Poland
Tytuł całości: W: Methodology and performance of the food value chain : a multidisciplinary and international vision / ed. J. Briz, I. de Felipe
Miejsce wydania: Madrid
Wydawca: Editorial Agrícola
Rok wydania: 2013
Strony zajęte przez pracę: S. 285-314
ISBN: 978-84-92928-23-1
Charakterystyka formalna: rozdział w monografii zagranicznej
Charakterystyka wg MNiSW: rozdział w monografii - j. kongres. lub podst. dla dyscypliny
Język publikacji: ENG
Punktacja ministerstwa: 5.000
Liczba znaków: 58160
Liczba arkuszy: 1,5
Praca recenzowana
Słowa kluczowe: łańcuch dostaw ; organizacja sieciowa ; rynek żywności ; Polska
Słowa kluczowe ang.: supply chain ; network organization ; food market ; Poland
Uwaga: Kopia dostępna w Dziale Gromadzenia, Opracowania i Kontroli Zbiorów Biblioteki PSW.
http://mercadoscampesinos.com/sites/default/files/%5BCadenas%20valor%5D%203.%20METODOLOG%C3%8DA%20Y%20FUNCIONAMIENTO%20DE%20LA%20CADENA%20DE%20VALOR%20ALIMEN.pdf

  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka AB