AB

Bibliografia publikacji pracowników
Państwowej Szkoły Wyższej w Białej Podlaskiej

Baza tworzona przez Bibliotekę Akademii Bialskiej im. Jana Pawła II.



Zapytanie: NATURAL PRODUCTS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie
1/1
Autorzy: , .
Szczegóły:
Tytuł równoległy: 20210906-47102020/202110.1080/09064710.2021.1946584Mystkowska, IwonaAscorbic acidIn plant production that produces high-value products, biostimulants are gaining more and more importance. Research hypothesis; biostimulants can contribute to the change of vitamin C content in edible potato tubers. This hypothesis was verified in a three-year field experiment. The effect of four variants of the use of biostimulators: BrownBio Gold (auxin and cytokinin), GreenOk (humic substances), Kelpak SL (Ecklonia maxima), Titanit (titanium) in tubers of three potato cultivars on the content of vitamin C. The applied biostimulants had a significant impact on the content of vitamin C. The highest increase of this component was found in tubers harvested from the plots sprayed with BrownBio Gold. Vitamin C content under the influence of biostimulants was on average 205.0 mgˇkg-1 of fresh weight. Hydrothermal condit : Vol. 71 : 1651-1913
Uwagi: Acta Agriculturae Scandinavica Section B - Soil and Plant Science20210906-47102020/202110.1080/09064710.2
Charakterystyka wg MNiSW:
Słowa kluczowe ang.:

DOI:
Streszczenie:

  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka AB