AB

Bibliografia publikacji pracowników
Państwowej Szkoły Wyższej w Białej Podlaskiej

Baza tworzona przez Bibliotekę Akademii Bialskiej im. Jana Pawła II.



Zapytanie: NUTRITION MODEL
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie
1/1
Nr opisu: 0000042624
Autorzy: Jerzy Władysław Bertrandt.
Tytuł pracy: Pandemia COVID-19 - wpływ na bezpieczeństwo żywnościowe, bezpieczeństwo żynwości i żywienia
Tytuł równoległy: COVID-19 pandemic- impact on food security, food and nutrition safety
Tytuł całości: W: Współczesne zagrożenia bezpieczeństwa państwa, Część 2 / red. nauk. Zbigniew Ciekanowski
Miejsce wydania: Biała Podlaska
Wydawca: Wydawnictwo Państwowej Szkoły Wyższej im. Papieża Jana Pawła II w Białej Podlaskiej
Rok wydania: 2021
Strony zajęte przez pracę: S. 86-108
ISBN: 978-83-64881-77-0
Charakterystyka formalna: rozdział w monografii polskiej
Charakterystyka wg MNiSW: rozdział w monografii z wykazu MEiN
Język publikacji: POL
Słowa kluczowe: bezpieczeństwo żywienia ; bezpieczeństwo żywności ; bezpieczeństwo żywnościowe ; COVID-19 ; kwarantanna ; model żywienia ; pandemia
Słowa kluczowe ang.: COVID-19 ; food safety ; food security ; nutrition model ; pandemic ; quarantine
[sprawdź dostępność w katalogu AB]

  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka AB