AB

Bibliografia publikacji pracowników
Państwowej Szkoły Wyższej w Białej Podlaskiej

Baza tworzona przez Bibliotekę Akademii Bialskiej im. Jana Pawła II.



Zapytanie: SENSORY QUALITY
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie
1/1
Nr opisu:
Autorzy: jakość sensorycznasensory qualitybiostymulatorybiostimulatorsherbicydyherbicides.
Tytuł pracy:
Szczegóły:
Charakterystyka formalna: ded substantially on the cultivars being grown, methods of application of biostimulators and herbicide, as well as weather conditions during the vegetation period of potato plants.^ajakość sensoryczna^asensory quality^abiostymulatory^abiostimulators^aherbicydy^aherbicides
Charakterystyka merytoryczna:
Charakterystyka wg MNiSW: o assess the impact of application of biostimulators and herbicide on the selected sensory quality feature of table potato tubers (color of tuber flesh, cooking type and darkening of raw and boiled tuber flesh). The experiment was established in three replications, using the randomized split-block system method, with the first factor being three early cultivars of edible potato: (Bellarosa, Owacja, Vineta), and the second one: five methods of use of growth biostimulators: GreenOK - Universal-PRO and Asahi SL, as well as their combination with the herbicide Avatar 293 ZC. On the basis of the obtained results, it was demonstrated that the color of tuber flesh depended substantially on the cultivars being grown. No significant impact of the experiment factors on the cooking type was proven. On the other hand, darkening of raw and boiled tuber flesh depended substantially on the cultivars being grown, methods of application of biostimulators and herbicide, as well as weather conditions during the vegetation period of potato plants.^ajakość sensoryczna^asensory quality^abiostymulatory^abiostimulators^aherbicydy^aherbicides
Język publikacji:
Praca recenzowana
Słowa kluczowe ang.: stantially on the cultivars being grown, methods of application of biostimulators and herbicide, as well as weather conditions during the vegetation period of potato plants.^ajakość sensoryczna^asensory quality^abiostymulatory^abiostimulators^aherbicydy^aherbicides
Słowa kluczowe:
Słowa kluczowe ang.: ;
DOI:

  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka AB