AB

Bibliografia publikacji pracowników
Państwowej Szkoły Wyższej w Białej Podlaskiej

Baza tworzona przez Bibliotekę Akademii Bialskiej im. Jana Pawła II.



Zapytanie: SUCROSE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie
1/1
Nr opisu:
Autorzy: .
Tytuł czasopisma:
Tytuł równoległy: varietiestotal sugarsreducing sugarssucrosetypes of bioregulators
Uwaga:
Charakterystyka formalna:
Charakterystyka wg MNiSW:
Słowa kluczowe ang.: ; ;
mperature -14.6 °C in 2017 contributed to the increase in the content of reducing sugars in potato tubers. Tubers of plants treated with the GreenOk preparation were characterized by the highest total sugar content compared to plants from the control object. The content of saccharides in tubers was significantly differentiated by the genotype of the variety. The largest amount of sugars was collected by the Honorata variety, and the least of the Tajfun variety.^avarieties^atotal sugars^areducing sugars^asucrose^atypes of bioregulators

  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka AB