AB

Bibliografia publikacji pracowników
Państwowej Szkoły Wyższej w Białej Podlaskiej

Baza tworzona przez Bibliotekę Akademii Bialskiej im. Jana Pawła II.



Zapytanie: TYPES OF BIOREGULATORS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie
1/1
Nr opisu: 0000036767
Autorzy: Iwona Mystkowska.
Tytuł pracy: Saccharide content in potato tubers treated with biostimulators
Tytuł czasopisma:
Szczegóły: 2019, Vol. 17, issue 2, p. 2791--2797
p-ISSN: 1589-1623
e-ISSN: 1785-0037

Charakterystyka formalna: artykuł w czasopiśmie zagranicznym
Charakterystyka merytoryczna: artykuł oryginalny naukowy
Charakterystyka wg MNiSW: artykuł w czasopiśmie z IF (wykaz MEiN)
Język publikacji: ENG
Wskaźnik Impact Factor ISI: 0.712
Punktacja ministerstwa: 40.000
Praca recenzowana
Słowa kluczowe ang.: Solanum tuberosum L. ; varieties ; total sugars ; reducing sugars ; sucrose ; types of bioregulators
Uwaga: Kopia dostępna w Sekcji Bibliometrii.
http://www.aloki.hu/indvol17_2.htm
DOI: 10.15666/aeer/1702_27912797
Streszczenie: Field research was carried out in 2015-2017 on an individual farm in Międzyrzec Podlaski (51°59' N and 22°47' E) in Poland. The aim of the study was to determine the effect of the type of biostimulators used (Kelpak SL, Titanit, GreenOk, BrunatneBio Złoto Cytokininy) on the saccharides content in tubers of three edible potato varieties (Honorata, Jelly, Tajfun). Potato plants were treated three times with biostimulators (starting from the BBCH 39 phase, every 10-14 days) with the potato plants sprayed with distilled water as the control object. The experiment was based on the split-plot method. A large amount of precipitation -325.4 mm and the lowest average air temperature -14.6 °C in 2017 contributed to the increase in the content of reducing sugars in potato tubers. Tubers of plants treated with the GreenOk preparation were characterized by the highest total sugar content compared to plants from the control object. The content of saccharides in tubers was significantly differentiated by the genotype of the variety. The largest amount of sugars was collected by the Honorata variety, and the least of the Tajfun variety.
Projekt/grant: Plonowanie i cechy jakościowe ziemniaka jadalnego (Solanum tuberasum L.) w warunkach stosowania bioregulatorów i herbicydów

  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka AB