AB

Bibliografia publikacji pracowników
Państwowej Szkoły Wyższej w Białej Podlaskiej

Baza tworzona przez Bibliotekę Akademii Bialskiej im. Jana Pawła II.



Zapytanie: ŻYWNOŚĆ FUNKCJONALNA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie
1/1
Nr opisu: 0000022340
Autorzy: Marek Grzegorz Tomaszewski, Monika Tomaszewska, Grażyna Olchowik.
Tytuł pracy: Probiotyki jako doskonały współczesny czynnik modulujący aktywność układu odpornościowego
Tytuł pracy w innym języku: Probiotics as a factor in excellent contemporary modulating activity of the immune
Cykl: Dysertacje i artykuły
Tytuł czasopisma:
Tytuł czasopisma:
Szczegóły: 2011, T. 5, nr 1, s. 51--65
p-ISSN: 2082-7288

Uwagi: Art. w jęz. pol. i ang.
Charakterystyka formalna: artykuł w czasopiśmie polskim
Charakterystyka wg MNiSW: artykuł w czasopiśmie bez IF (wykaz MEiN)
Język publikacji: POL, ENG
Punktacja ministerstwa: 2.000
Praca recenzowana
Słowa kluczowe: probiotyki ; żywność funkcjonalna ; układ odpornościowy

  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka AB