AB

Bibliografia publikacji pracowników
Państwowej Szkoły Wyższej w Białej Podlaskiej

Baza tworzona przez Bibliotekę Akademii Bialskiej im. Jana Pawła II.



Zapytanie: ŻYWNOŚĆ TRADYCYJNA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie
1/1
Nr opisu: 0000044454
Autorzy: Iwona Mystkowska, Angelika Dadej, Beata Ewa Kosińska.
Tytuł pracy: Żywność ekologiczna i tradycyjna w opinii grupy studentów Akademii Bialskiej Nauk Stosowanych im. Jana Pawła II w Białej Podlaskiej
Tytuł całości: W: Fizjologiczne uwarunkowania postępowania dietetycznego : materiały konferencyjne, Warszawa, 17-18.11.2022 r.
Miejsce wydania: Warszawa
Wydawca: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka. Katedra Dietetyki
Rok wydania: 2022
Strony zajęte przez pracę: S. 81
Charakterystyka formalna: referat w materiałach pokonferencyjnych polskich
Język publikacji: POL
Słowa kluczowe: studenci ; wiedza ; zdrowie ; żywność ekologiczna ; żywność tradycyjna
Uwaga: Kopia dostępna w Sekcji Bibliometrii.

  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka AB