AB

Bibliografia publikacji pracowników
Państwowej Szkoły Wyższej w Białej Podlaskiej

Baza tworzona przez Bibliotekę Akademii Bialskiej im. Jana Pawła II.



Zapytanie: PREFERENCJE KONSUMENCKIE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie
1/1
Nr opisu: 0000029497
Autorzy: Beata Lewczuk, Bogumiła Edyta Zadrożniak.
Tytuł pracy: Jakość produktów żywnościowych a zachowania konsumentów w erze globalizacji
Tytuł całości: W: Współczesne dylematy polskiego rolnictwa 3, T. 1 / red. Krystyna Zarzecka, Stanisław Kondracki
Miejsce wydania: Biała Podlaska
Wydawca: Wydawnictwo PSW JPII
Rok wydania: 2014
Strony zajęte przez pracę: S. 393-400
ISBN: 978-83-61044-55-0
Charakterystyka formalna: rozdział w monografii polskiej
Charakterystyka wg MNiSW: rozdział w monografii - j. polski lub innym poza kongres.
Język publikacji: POL
Punktacja ministerstwa: 4.000
Liczba znaków: 21923
Liczba arkuszy: 0,55
Praca recenzowana
Słowa kluczowe: żywność ; jakość ; ocena ; globalizacja ; gospodarka rynkowa ; preferencje konsumenckie
Uwaga: sygn. 15762 XVII.5 CZYT. ; 15763 XVII.5 CZYT.
[sprawdź dostępność w katalogu AB]

  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka AB