AB

Bibliografia publikacji pracowników
Państwowej Szkoły Wyższej w Białej Podlaskiej

Baza tworzona przez Bibliotekę Akademii Bialskiej im. Jana Pawła II.



Zapytanie: PRZEDSIĘBIOSTWO GASTRONOMICZNE
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie
1/1
Nr opisu: 0000029556
Autorzy: Marek Kuźmicki.
Tytuł pracy: Instytucjonalno-systemowe bariery rozwoju przedsiębiorstw gastronomicznych i noclegowych w województwie lubelskim
Tytuł równoległy: Institutional and systemic barriers to the development of gastronomic and accommodation enterprises in Lublin province
Tytuł czasopisma:
Szczegóły: 2015, Vol. 49, nr 1, s. 53--61
p-ISSN: 0459-9586

Uwagi: Streszcz. w jęz. ang.
Charakterystyka formalna: artykuł w czasopiśmie polskim
Charakterystyka merytoryczna: artykuł oryginalny naukowy
Charakterystyka wg MNiSW: artykuł w czasopiśmie bez IF (wykaz MEiN)
Język publikacji: POL
Punktacja ministerstwa: 11.000
Praca recenzowana
Słowa kluczowe: przedsiębiostwo gastronomiczne ; przedsiębiorstwo noclegowe ; rozwój ; bariery ; otoczenie instytucjonalne ; otoczenie systemowe
Słowa kluczowe ang.: gastronomic enterprise ; accommodation enterprises ; development ; barriers ; instututional environment ; systemic environment
Uwaga: Kopia dostępna w Dziale Gromadzenia, Opracowania i Kontroli Zbiorów Biblioteki PSW
Inne bazy podające opis:
  • BazEkon

    http://annales.umcs.lublin.pl/annales_ekonomia.php
    Projekt/grant: Wpływ otoczenia instytucjonalno-systemowego na rozwój przedsiębiorstw turystycznych w województwie lubelskim : Fundusz Grantów na Badania Własne / PSW Biała Podlaska

      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka AB