AB

Bibliografia publikacji pracowników
Państwowej Szkoły Wyższej w Białej Podlaskiej

Baza tworzona przez Bibliotekę Akademii Bialskiej im. Jana Pawła II.



Zapytanie: RYNEK ŻYWNOŚCI
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie
1/4
Nr opisu: 0000034646
Autorzy: Joanna Szwacka-Mokrzycka.
Tytuł pracy: Specyfika marketingu w agrobiznesie. Przegląd koncepcji
Tytuł czasopisma:
Szczegóły: 2016, nr 5, s. 305--313
p-ISSN: 0438-5403

Uwagi: Streszcz. w jęz. ang. Streszcz. w jęz. ros.
Język publikacji: POL
Słowa kluczowe: agrobiznes ; marketing ; rynek żywności ; nabywca ; produkty rolne

2/4
Nr opisu: 0000030386
Autorzy: Mieczysław Adamowicz, Dariusz Strzębicki.
Tytuł pracy: Internet jako czynnik zmian na rynku produktów rolnych i żywnościowych
Tytuł całości: W: E-gospodarka w Europie Środkowej i Wschodniej. Teraźniejszość i perspektywy rozwoju / red. Roman Sobiecki
Miejsce wydania: Lublin
Wydawca: Wydawnictwo KUL
Rok wydania: 2015
Strony zajęte przez pracę: S. 173-182
ISBN: 978-83-8061-047-7
Uwagi: Streszcz. w jęz. ang.
Kopia niedostępna: x
Charakterystyka formalna: rozdział w monografii polskiej
Charakterystyka wg MNiSW: rozdział w monografii - j. polski lub innym poza kongres.
Język publikacji: POL
Punktacja ministerstwa: 4.000
Liczba arkuszy: 0,5
Praca recenzowana
Słowa kluczowe: Internet ; rynek rolny ; rynek żywności ; producent rolny ; przedsiębiorstwo przetwórstwa spożywczego

3/4
Nr opisu: 0000029555
Autorzy: Magdalena Us, Stanisław Tadeusz Kondracki.
Tytuł pracy: Znaczenie programu "Poznaj Dobrą Żywność" dla decyzji producenckich na krajowym rynku żywnościowym
Tytuł całości: W: III Konferencja Naukowa "Współczesne dylematy polskiego rolnictwa" : materiały konferencyjne / [oprac. red. Bogumiła Zadrożniak i in.]
Miejsce wydania: Biała Podlaska
Wydawca: Wydawnictwo PSW JPII
Rok wydania: 2014
Strony zajęte przez pracę: S. 163
ISBN: 978-83-61044-63-5
Charakterystyka formalna: streszczenie zjazdowe polskie (książka streszczeń)
Słowa kluczowe: sprawozdanie ; konferencja ; rynek żywności ; program Poznaj Dobrą Żywność

4/4
Nr opisu: 0000025890
Autorzy: Mieczysław Adamowicz, Marzena Honorata Lemanowicz.
Tytuł pracy: Implementation of food supply chain concept in Poland
Tytuł całości: W: Methodology and performance of the food value chain : a multidisciplinary and international vision / ed. J. Briz, I. de Felipe
Miejsce wydania: Madrid
Wydawca: Editorial Agrícola
Rok wydania: 2013
Strony zajęte przez pracę: S. 285-314
ISBN: 978-84-92928-23-1
Charakterystyka formalna: rozdział w monografii zagranicznej
Charakterystyka wg MNiSW: rozdział w monografii - j. kongres. lub podst. dla dyscypliny
Język publikacji: ENG
Punktacja ministerstwa: 5.000
Liczba znaków: 58160
Liczba arkuszy: 1,5
Praca recenzowana
Słowa kluczowe: łańcuch dostaw ; organizacja sieciowa ; rynek żywności ; Polska
Słowa kluczowe ang.: supply chain ; network organization ; food market ; Poland
Uwaga: Kopia dostępna w Dziale Gromadzenia, Opracowania i Kontroli Zbiorów Biblioteki PSW.
http://mercadoscampesinos.com/sites/default/files/%5BCadenas%20valor%5D%203.%20METODOLOG%C3%8DA%20Y%20FUNCIONAMIENTO%20DE%20LA%20CADENA%20DE%20VALOR%20ALIMEN.pdf

  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka AB