AB

Bibliografia publikacji pracowników
Państwowej Szkoły Wyższej w Białej Podlaskiej

Baza tworzona przez Bibliotekę Akademii Bialskiej im. Jana Pawła II.



Zapytanie: JAKOŚĆ MIĘSA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie
1/1
Nr opisu: 0000035071
Autorzy: Paweł Sobczak, Wioletta Żukiewicz-Sobczak, Marta Kozak.
Tytuł pracy: Jakość mięsa
Tytuł czasopisma:
Szczegóły: 2017, nr 11 (220), s. 18--20
p-ISSN: 1732-467X

Charakterystyka formalna: artykuł w czasopiśmie polskim
Charakterystyka merytoryczna: artykuł przeglądowy
Język publikacji: POL
Słowa kluczowe: jakość mięsa
Uwaga: Kopia dostępna w Sekcji Bibliometrii

  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka AB