AB

Bibliografia publikacji pracowników
Państwowej Szkoły Wyższej w Białej Podlaskiej

Baza tworzona przez Bibliotekę Akademii Bialskiej im. Jana Pawła II.



Zapytanie: SKŁADNIKI ODŻYWCZE
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie
1/3
Nr opisu: 0000042939
Autorzy: Adam Szepeluk.
Tytuł monografii: Zachowania żywieniowe a zawartość określonych pierwiastków we włosach studentów z wybranych uczelni europejskich
Miejsce wydania: Biała Podlaska
Wydawca: Wydawnictwo PSW JPII
Rok wydania: 2021
Strony: 116 s., tabele, wykresy, 24 cm
Seria: Monografie i Rozprawy, nr 12
ISBN: 978-83-64881-82-4
Charakterystyka formalna: monografia polska (autor)
Charakterystyka wg MNiSW: autorstwo monografii z wykazu MEiN
Język publikacji: POL
Punktacja ministerstwa: 80.000
Liczba arkuszy: 6
Słowa kluczowe: analiza pierwiastkowa ; cechy demograficzne ; składniki mineralne ; składniki odżywcze ; włosy ; zachowania żywieniowe

2/3
Nr opisu: 0000038656
Autorzy: Wioletta Żukiewicz-Sobczak, Paweł Sobczak, Marcin Weiner.
Tytuł monografii: Składniki żywności w ujęciu prozdrowotnym
Miejsce wydania: Biała Podlaska
Wydawca: Państwowa Szkoła Wyższa im. Papieża Jana Pawła II w Białej Podlaskiej
Rok wydania: 2019
Strony: 90 s., 24 cm
ISBN: 978-83-64881-49-7
Charakterystyka formalna: monografia polska (autor)
Charakterystyka wg MNiSW: autorstwo monografii z wykazu MEiN
Język publikacji: POL
Punktacja ministerstwa: 80.000
Liczba arkuszy: 6
Praca recenzowana
Słowa kluczowe: składniki odżywcze ; suplementy diety ; żywność

3/3
Nr opisu: 0000036884
Autorzy: Marek Gugała, Krystyna Elżbieta Zarzecka, Alicja Joanna Baranowska.
Tytuł pracy: Wpływ sposobów uprawy i pielęgnacji na plony składników odżywczych ziemniaka
Tytuł całości: W: Materiały Konferencji Naukowa pt. "Przyrodnicze, produkcyjne i ekonomiczne skutki różnej intensywności produkcji roślinnej w aspekcie polityki rolnej UE", Poznań-Sielinko, 19-19 października 2007 r.
Miejsce wydania:
Wydawca:
Rok wydania: 2007
Strony zajęte przez pracę: S. 64-65
Kopia niedostępna: x
Opis nie został sporządzony z autopsji: x
Charakterystyka formalna: referat w materiałach pokonferencyjnych polskich
Charakterystyka merytoryczna: konferencja naukowa krajowa
Język publikacji: POL
Słowa kluczowe: ziemniak ; uprawa ; składniki odżywcze

  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka AB