AB

Bibliografia publikacji pracowników
Państwowej Szkoły Wyższej w Białej Podlaskiej

Baza tworzona przez Bibliotekę Akademii Bialskiej im. Jana Pawła II.



Zapytanie: WĘDLINY
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie
1/2
Nr opisu: 0000035061
Autorzy: Paweł Sobczak, Wioletta Żukiewicz-Sobczak.
Tytuł pracy: Nowoczesne rozwiązania i trendy w produkcji wyrobów wędliniarskich
Tytuł czasopisma:
Szczegóły: 2017, nr 4 (213), s. 38--40
p-ISSN: 1732-467X

Charakterystyka formalna: artykuł w czasopiśmie polskim
Charakterystyka merytoryczna: artykuł przeglądowy
Język publikacji: POL
Słowa kluczowe: wyroby mięsne ; wędliny
Uwaga: Kopia dostępna w Sekcji Bibliometrii

2/2
Nr opisu: 0000035067
Autorzy: Paweł Sobczak, Wioletta Żukiewicz-Sobczak, Marta Kozak.
Tytuł pracy: Urządzenia stosowane w produkcji osłonek naturalnych
Tytuł czasopisma:
Szczegóły: 2017, nr 8 (217), s. 24--27
p-ISSN: 1732-467X

Charakterystyka formalna: artykuł w czasopiśmie polskim
Charakterystyka merytoryczna: artykuł przeglądowy
Język publikacji: POL
Słowa kluczowe: osłonki naturalne ; wędliny
Uwaga: Kopia dostępna w Sekcji Bibliometrii

  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka AB